MINI SUPERLEGGERA VISION.

dam Image

SJAJAN KONCEPT OD SAMOG POČETKA.

Prosto znate da je kombinacija onog najboljeg iz Britanije sa najfinijom italijanskom izradom fantastična ideja. Dokazana je nastankom senzacionalnog modela MINI Superleggera vision. U stvari, on sadrži sve: izgled koji vas nagoni da zinete u čudu, performanse od kojih vam zastaje srce i najnoviju tehnologiju, sve u jednome. Pravi srećković.

cnt Background Image
MINI Superleggera Vision prednji dijagonalni profil

MINI. SAMO NE KAO ŠTO GA POZNAJETE.

A sad nešto sasvim drugačije - vizija MINIJA kao klasičnog trkača. Dovoljan je jedan pogled da znate kako je ovaj koncept suština vozačke zabave. Od izdužene haube, dugog osovinskog razmaka i kratkih prepusta, sve evocira na osećanja sreće i zadovoljstva koja se povezuju sa klasičnim britanskim automobilom. Ručno izrađen i postavljen preko lakog rama od aluminijumskih cevi. Linija u zamahu vodi vas sasvim od prednjeg dela do kicoških peraja pozadi.

aig Background Image

Prošlosti, upoznaj budućnost.

MINI Superleggera koncept možda odaje poštovanje zlatnoj eri auto-trka, ali nepokolebljivo misli na budućnost. Sa najsavremenijom tehnologijom kojoj je električna energija u srcu. Unutra, traditconalno drvo i koža futuristički su kombinovani sa aluminijumom što ostavlja upečatljiv utisak. Sa MINI Centre Information uređajem ugrađenim u jedinstveni aluminijumski deo. Sve druge reference na britansko trkačko nasleđe tretiraju se sa poštovanjem i italijanskim poletom.

cnt Background Image
MINI Superleggera Vision gornji dijagonalni profil