Odredišta i slanje automobilu
Neka sva vaša odredišta budu na jednom mestu! Ona koja su vam stalno potrebna, i ona koja otkrijete – sva u MINI Connected.

Destinations & Send to car
your regular destination
Vaše stalno odredište.

Lično pronađena odredišta: Funkcija pronađenih odredišta u MINI Connected pomaže vam da obavljate svoju dnevnu rutinu sa većom lakoćom i efikasnošću. Aplikacija prepoznaje vaša česta/nedavna odredišta i putovanja i stavlja vam ih pod vrhove prstiju tako da ne morate za njima da tragate. Predviđena odredišta: Nemojte kasniti i izbegavajte iznenađenja pomoću aplikacije MINI Connected koja uči vaše dnevne navike u vožnji i predviđa vaše sledeće odredište kako bi vas upozorila obaveštenjem da je vreme za polazak zajedno sa vašim procenjenim vremenom dolaska i gustinom saobraćaja na putu.

Pronalaženje novih odredišta.

Slanje automobilu iz MINI Connected: Potraga za odredištima poput benzinskih pumpi, parkinga, restorana ili kafića u vašoj aplikaciji MINI Connected, ili njihovo uvođenje iz kalendara u vašem smartfonu. Sa aplikacijom MINI Connected, imaćete sva svoja odredišta na jednom mestu. Kao i sa redovnim odredištima, dobijaćete obaveštenje o vremenu polaska koje obuhvata i procenjeno vreme vašeg dolaska i gustinu saobraćaja na putu. Slanje automobilu iz Apple Maps/Google Maps na vašem smartfonu: ako više volite da tragate za odredištima u Apple Maps ili Google Maps ali želite da vaš MINI upravlja, lako možete da prebacite svoje odredište u MINI Connected, korišćenjem funkcije „deli“ u aplikaciji Apple Maps ili Google Maps. Opet, možete odrediti željeno vreme dolaska, a MINI Connected će vam reći kada je vreme da krenete.

use all your destinations with ease
Koristite sa lakoćom svoja odredišta.

Koji god način da odaberete. vaše sledeće odredište biće automatski prebačeno u vaš navigacioni sistem, čim povežete telefon. U nekim modelima, ne morate čak ni da koristite kablove. A ako ipak zakasnite, možete drugima lako poslati procenjeno vreme svog dolaska preko SMS-a. Na taj način, i vaši prijatelji će imati koristi od aplikacije MINI Connected.