Hitan poziv.*
MINI VAS SPASAVA.

dam Image
dam Image
TU JE AKO VAM ZATREBA.

Ako dođe do nesreće, MINI je pri ruci da pomogne. Sa opcionim inteligentnim sistemom Hitnog poziva, vaš MINI šalje poziv upomoć kol-centru BMW Grupe, tako da pomoć ubrzo stiže.

Automatski hitan poziv.

Ako ste doživeli nesreću i niste u stanju da pozovete pomoć, dobro je znati da vaš MINI hoće. Hitan poziv automatski šalje poziv upomoć direktno kol-centru BMW Grupe sa ključnim podacima iz vaših kola, uključujući vašu tačnu lokaciju, tip sudara, i status vazdušnih jastuka i sigurnosnih pojaseva, tako da vam potrebna pomoć može stići što je moguće pre.

 

Ručni hitan poziv.

Pritiskom na dugme dođite do brze pomoći u hitnom slučaju - za sebe ili druge. Biće odaslan isti vitalni skup podataka, ali možete isto tako da objasnite situaciju preko integrisanog mikrofona tako da odgovarajuća pomoć brzo može da stigne.

 

Detaljne informacije i pravna ograničenja u vezi sa korišćenjem „MINI Connected Teleservisa“ i „Hitnog poziva“. Takođe klikom na ovaj link se otvara stranica koja ne postoji na serveru! Postaviti ispravan link ka potrebnim informacijama.