Zvuci bez granica.
Svakom putovanju treba epska zvučna podloga.

dam Image

MUZIČKE APLIKACIJE SPREMNE ZA MINI CONNECTED.

Svakom putovanju treba epska muzička podloga - pripremite se da se razmazite zbog tolikog izbora. Povežite se sa svoijim plejlistama na smartfonu, otkrijte novu muziku preko vodećih aplikacija spremnih za MINI Connected. Svaka melodija koje se setite - verovatno može biti pronađena. MINI Connected je podešen tako da vas poveže sa vodećim svetskim muzičkim aplikacijama. Od strimovanja muzike do onlajn radio i pretplatničkih usluga - zaista nema granice za ono što možete da slušate. 

Logo Spotify

SPOTIFY

Muzika za svaki trenutak. Sa preko 20 miliona pesama koje se mogu smestiti u personalizovane plejliste – možete slušati šta poželite, kad god poželite. Pređite sa besplatnog na premijum nalog, pa ćete moći i da skladištite muziku za slušanje oflajn. Spotify je bila najtraženija aplikacija spremna za MINI Connected od strane naših kupaca, a sada je tu tako da i vi možete da uživate u njoj.

dam Image

AMAZON MUSIC

Pristup do preko 26 miliona pesama pravo iz vašeg MINI-ja. Aplikacija spremna za MINI Connected pušta muziku sa Amazon Clouda, uključujući i sve ono što ste kupili kao CD ili vinil, ili ste učitali u svoj telefon. Ništa lakše od toga.

dam Image

TUNEIN RADIO

Ova zgodna mala aplikacija daje vam neograničen pristup radio statnicama širom sveta – besplatno. Iskoristite preko 70.000 AM, FM HD i internet radio stanica u vašem MINI-ju. To obuhvata radio stanice sa njihovih originalnih lokacija, i preko 2 miliona programa za striming sa svakog kontinenta. A ako nabavite TuneIn Radio Pro, možete čak i da snimate programe za kasnije slušanje.

dam Image

DEEZER

Otkrijte više od 25 miliona pesama, pravite sopstvene plejliste, i delite svoje omiljene melodije. Možete pristupiti i Deezer radio stanicama i muzičkim preporukama, te skladištiti muziku lokalno na svoj smartfon.

dam Image

NAPSTER

Dođite do pristupa za 20 miliona pesama sa mesečnom pretplatom. Otkrivajte ili pretražujte izvođače, i slušajte plejliste koje ste napravili sami ili su ih sastavili urednici Napster/Rhapsody-ja. Možete se uključiti i u sate i sate prethodno programiranih radio kanala.