Spremne aplikacije Mini Connnected

dam Image

Ponesite svoje omiljene aplikacije sa sobom u vožnju, iz ogromne ponude koja je sada savršeno integrisana u MINI Connected. Od vodećih aplikacija za strimovanje muzike do audio knjiga i najnovijih usluga baziranih na lokaciji, samo ih učitajte iz App Store prodavnice kako biste ih videli na svom MINI ekranu i pristupili im lako preko kontrola u vašim kolima. Pored toga, pošto se neprestano programiraju nove aplikacije, uvek možete otkriti nešto novo.

Logo Spotify

SPOTIFY

Muzika za svaki trenutak. Sa više od 20 miliona pesama koje se mogu uvrstiti u personalizovane plejliste – možete slušati šta god želite, kada želite. Sa besplatnog naloga pređite ne premijum, pa ćete moći i da skladištite muziku kako biste je puštali kada niste na mreži. Spotify je bio najtraženija spremna aplikacija za MINI Connected kod naših kupaca, i sada je tu, namenjen vašem uživanju. 

dam Image

AMAZON MUSIC

Pristup do više od 26 miliona pesama pravo iz vašeg MINI-ja. Spremna aplikacija za MINI Connected pušta muziku iz Amazon Klauda, kao i sve ono što ste kupili kao CD ili vinil, ili učitali u svoj telefon. Ništa lakše od toga.

dam Image

STITCHER

Stitcher vam daje pristup do nagrađivanog skupa od preko 25.000 radio emisija i podkasta, pravo iz vašeg MINI-ja. Napravite sopstvene stanice i primajte personalizovane preporuke na osnovu vašeg ukusa.

dam Image

NAPSTER

Dobićete pristup do preko 20 miliona pesama sa mesečnom pretplatom. Otkrijte ili pretražujte izvođače, i slušajte plejliste koje ste napravili vi sami, ili urednici Napster/Rhapsody. Možete isto tako koristiti i sate prethodno programiranih radio kanala. 

Logo Audible

AUDIBLE

Pristup do preko 100.000 audio knjiga. Audible ima audio sadržaj knjiga, časopisa, radio emisija, podkasta, scenskih komičara i govora. Možete koristiti i prednosti Amazon Whispersync tehnologije, koja vlasnike MINI-ja bez ikakvih smetnji prebaciju sa čitanja knjige na Kindlu kod kuće na slušanje iste te audio knjige u kolima preko aplikacije na ajfonu – a da nisu preskočili ni pasus.

dam Image

TUNEIN RADIO

Ova zgodna mala aplikacija daje vam neograničen pristup radio stanicama širom sveta – besplatno. Iskoristite više od 70.000 AM, FM HD i internet radio stanica iz svog MINI-ja. To obuhvata i radio stanice sa njihovih originalnih lokacija i preko 2 miliona striming programa sa svih kontinenata. A ako uzmete TuneIn Radio Pro, možete snimati emisije kako biste ih slušali kasnije.

dam Image

DEEZER

Otkrijte više od  25 miliona pesama, pravite sopstvene plejliste i delite sa drugima omiljene numere. Možete pristupiti i Deezer radio stanicama i muzičkim preporukama, i muziku skladištiti lokalno na svom smartfonu.

dam Image

GLYMPSE

Sada je lako ugovoriti sastanak. Glympse omogućava vozačima MINI-ja da usput sa drugima podele svoju lokaciju i procenjeno vreme dolaska na odredište. Ako nekome pošaljete ‘Glympse’ , oni će moći da vide kako napredujete u stvarnom vremenu na dinamičnoj mapi. Birajte ko vidi gde ste i koliko dugo, maksimalno do četiri sata.

Logo ntv

N-TV

Ova aplikacija nemačkog TV kanala donosi najnovije vesti i vremensku prognozu u vaš MINI, a probrane vesti takođe čita pravi spiker. Ova aplikacija je dostupna širom sveta, ali samo na nemačkom jeziku.