Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI JCW GP KONCEPT MINI JCW GP KONCEPT

MINI JCW GP KONCEPT.

ZA MALOBROJNE.

DOŽIVITE NOVU SNAGU.

Naše dizajnere i inženjere pokreće ambicija da stvore jedinstvenog trkača fokusiranog na trkačku stazu. Oni uživaju u izazovima. Napuštaju svoj siguran teren – dodajući uglove, linije i površine koje se drugi ne usuđuju da prihvate.
Glavni elementi

DO EKSTREMA.

MINI John Cooper Works GP Koncept MINI John Cooper Works GP Koncept
Dinamičan i spušten nisko uz tle, MINI John Cooper Works GP Koncept kroz svoj dizajn zrači snagom, performansama i agilnošću. Fino izvajani, kontrastni elementi stvaraju visok nivo vizuelne tenzije koja mu daje vrhunskji sigurnu pojavu. Ovo grubo držanje iznosi smeo stav o namerama na putu.
MINI John Cooper Works GP Koncept – pogled otpozadi MINI John Cooper Works GP Koncept – pogled otpozadi

Probija granice koje su duboko ukorenjene u našoj DNK. Začet na ulicama, ali rođen na trkačkoj stazi – MINI John Cooper Works GP Koncept nastavlja tamo gde su naši GP1 i GP2 stali. U njemu je izražen zadivljujući balans između zastrašujuće lepote i snage. JCW energija, aerodinamika i konstrukcija opčinjavaju posmatrača svakom pojedinošću.

MINI John Cooper Works GP Koncept – pogled sa strane MINI John Cooper Works GP Koncept – pogled sa strane

Ovo je priča o uzbudljivom kontrastu. Kombinujući najvišu estetiku sa moćnim sportskim odlikama, MINI JCW GP Koncept je predstavljen u zamamnoj nijansi Black Jack Anthracite. Boje Curbside Red i High Speed Orange naglašavaju glatke, aerodinamične linije šasije, i ističu samosvest. On kipi od adrenalina.

MINI John Cooper Works GP Koncept – pogled spreda/rešetka MINI John Cooper Works GP Koncept – pogled spreda/rešetka

MINI JCW GP Koncept ima zatamnjene prozore sa naznakom misterije i agresivnosti. Upadljiva prednja strana definisana je režećom rešetkom i pretećim otvorom za vazduh na haubi. Nizak, širok i sa žestokim stavom – spreman je za trk, ne za hod.

MINI John Cooper Works GP Koncept – kabina MINI John Cooper Works GP Koncept – kabina

Sveden i jednostavan, enterijer nastavlja da ispoljava duh kontrasta. Tenzija se stvara između čiste beline i upadljivih detalja. Ta belina naglašava atletsku snagu. Potcrtana je samo svetlim aluminijumskim rol-kavezom, crnom tablom s instrumentima i digitalnim interfejsom na centralnoj konzoli.

Pogled na kabinu

SAMO ZA VAŠE OČI.

POGLED OD 360°
JCW Modeli
JCW niz

NADAHNUT LEGENDOM.

Svaki od modela MINI John Cooper Works 3-vrata hatch, Kabrio, Clubman i Countryman ima sopstvene jedinstvene karakteristike, ali svi se mogu pohvaliti snagom pod haubom koja izaziva strahopoštovanje – i dele isto ponosno nasleđe. Svaki model je napravljen sa podešavanjem za trke i usavršenim delovima koji daju moćnu kombinaciju preciznog upravljanja i balističkog ubrzanja kojom bi se Džon Kuper ponosio.