MINI Countryman na ulici u snežnim planinama MINI Countryman na ulici u snežnim planinama

MAKSIMALNO ISKORISTITE ZIMU.

Možda je napolju zima, ali ništa ne može da vas spreči. Bila kiša, sneg ili led, jedva čekate da se dokopate puta – a mi imamo sve što vam je potrebno da vozite lako bez obzira na uslove. Bilo da volite alpske sportove ili samo želite da vaš MINI izgleda otmeno po hladnoći, naši specijalno odabrani aksesoari i ponuda zvaničnih usluga pomažu vam da odgovorite izazovu – i stignete na odredište sa sunčanim osmehom.
Jesenja/zimska kolekcija
Ključni elementi

NOVI MINI PIANO BLACK I NIGHT JACK AKSESOARI.

Dodajte još više stila i karizme svom MINI vozilu – čak i usred zime – uz našu ponudu odobrenih, modernih aksesoara koji obuhvataju novi Piano Black i Night Jack dizajn. Ova klasična završna obrada daje savršeno lični utisak i pojačava poznati izgled i stav vašeg MINI vozila.
MINI Aksesoari - Piano Black i Night Jack MINI Aksesoari - Piano Black i Night Jack
MINI Logo – Piano Black MINI Logo – Piano Black

MINI LOGO PIANO BLACK.

Svojom elegantnom, duboko plavom nijansom, ovaj MINI logo naglašava individualni karakter vašeg vozila na posebno zadivljujući način. Amblem je obojen u blistavu Piano Black boju i savršeno odgovara ukrašavanju vašeg eksterijera.
MINI Cooper značka – Cooper amblem – Piano Black MINI Cooper značka – Cooper amblem – Piano Black

MINI OZNAKA COOPER S PIANO BLACK.

Otmena MINI oznaka Cooper S Piano Black daje dramatičan intenzitet izgledu vašeg MINI automobila. Obojen blistavom Piano Black bojom, robustan je kao i dobro prepoznatljiv i savršen je za ukrašavanje vašeg eksterijera. Oznaka u boji Piano Black takođe je dostupna i za druge opcije performansi.

MINI Clubman – ime – crna slova MINI Clubman – ime – crna slova

MINI OZNAKA CLUBMAN PIANO BLACK.

Jedan Clubman, jedna reč. Otmena MINI oznaka Clubman Piano Black sa dubokim crnim izgledom naglašava individualnu pojavu vašeg MINI vozila. Obojena je blistavom Piano Black bojom. Robusna je koliko i dobro prepoznatljiva – i savršeno prikladna za ukrašavanje eksterijera.
MINI Aksesoari - spoljne kape – Night Jack MINI Aksesoari - spoljne kape – Night Jack

MINI KAPE SPOLJNIH OGLEDALA NIGHT JACK.

Pohvala tradiciji. MINI kape spoljnih ogledala Night Jack naglašavaju britansku zastavu na otmeni način. Jednostavno ih ugradite umesto standardnih kapa i oduševite se svaki put kada ih pogledate. Svojim individualnim, visokokvalitetnim dizajnom, postavlja poglede pune divljenja kao standard.
MINI Clubman – bočna kućišta za migavce – night jack MINI Clubman – bočna kućišta za migavce – night jack

MINI BOČNA KUĆIŠTA ZA MIGAVCE NIGHT JACK.

Odavajući počast ponosnom nasleđu, MINI bočna kućišta za migavce sa tradicionalnim dizajnom britanske zastave u sivoj boji služe kao upečatljivi element dizajna. Optimalno su prilagođena bočnim MINI panelima, savršeno doprinose moćnom dinamičnom izgledu kako bi vaše vozilo dobilo tu dodatnu dozu individualnosti.
MINI Clubman – krovna grafika – night jack MINI Clubman – krovna grafika – night jack

MINI KROVNA GRAFIKA NIGHT JACK.

Vredi pogledati podrobnije. Ova otmena MINI krovna grafika u dizajnu Night Jack daje automobilu jedinstveni individualni izgled i izuzetan izgled odozgo. Ovaj visokokvalitetni, vrhunski obojieni preslikač precizno je nanesen na stakleni klizni krov, bez ikakvog uticaja na njegovu funkciju.
Točkovi i gume

MINI ORIGINALNI ZIMSKI TOČKOVI I GUME.

MINI originalni točkovi – zimske gume označene zvezdicom – ?

MINI Originalni zimski kompletni točkovi opremljeni su ekskluzivno zimskim gumama sa oznakom zvezdice kako bi ponudili garanciju kvaliteta i bezbednosti. Oni su razvijeni u bliskoj saradnji sa vodećim proizvođačima kao što su Bridgestone, Dunlop, Goodyear i Pirelli. One su strogo testirane kako bi optimalizovale prianjanje vašeg MINI vozila za put i idealno odgovaraju konceptu vozila za svaki pojedini MINI model. Zimske gume su preporučene za oblasti gde temperatura dosledno pada ispod +7°C – kako bi se osiguralo da vaše vozilo bude bezbedno na putu sa boljim kočenjem i prianjanjem bez obzira na uslove. MINI osiguranje guma od Allianz-Versicherungs AG uključeno je i štiti vas od tih neočekivanih troškova popravke ili zamene za čitav period od 36 meseci.

Elementi

ELEMENTI DETALJNO.

MINI ORIGINALNI TOČKOVI I GUME
PERFORMANSE I DIZAJN
Communication Technology
MINI Servis
MINI Servis

U MINI porodici transparentnost je sve.

Dopadaju vam se iznenađenja? Ali ne kada se radi o cenama servisa? Otkrijte naš MINI Value Servis. Delovi i rad su seo jedne atraktivne sveobuhvatne cene. Potpuno transparentno. Garantovano bez neočekivanih iznenađenja. To je smisao vrednosti kad se radi o servisu, zato što svi znamo da vredan servis i koristi koje imamo od njega nemaju cenu.

Stoga, ako je vaš MINI star četiri ili više godina, ponudićemo poštenu cenu u skladu sa njegovom starošću. Na to mislimo kada kažemo "stvarna vrednost". Zato zakažite odmah svoj servis i pridružite se MINI porodici. Jedva čekamo da se upoznamo sa vama i vašim MINI vozilom.

Lifestyle kolekcija
MINI Lifestyle kolekcija 60 godina

LIFESTYLE KOLEKCIJA MINI 60 GODINA: TRADICIONALNO SAVREMENA.

MINI Lifestyle slavi 60 godina MINI-ja i nastavlja se na nasleđe čuvenog dizajna ovog brenda. Sa upadljivimm izgledom i utiskom inspirisanim 60-im godinama, MINI Lifestyle kolekcija 60 godina spaja savremenu estetiku sa živom prošlošću MINI-ja. Široka ponuda proizvoda poput odeće, torbi i prtljaga, aksesoara i predmeta za decu stvorena je kako bi uhvatila jedinstveni duh MINI-ja i unela ga u vaš svakodnevni život.