MINI SERVIS.

DOBRODOŠLI U PORODICU.

Za nas, vi ste porodica. I baš kao što porodica uvek pazi na svoje, dodatno se brinemo o vašem MINI-ju. Bez obzira koji MINI vozite, bilo da je glanc nov, fino očuvan ili potpuno naelektrisan, imamo pravu uslugu za vas. Ovde ste vi i vaš MINI uvek dobrodošli. Jer usluga je porodična stvar.

ZAŠTO BAŠ MINI SERVIS?

Pošto što ste vi i vaš MINI napravljeni jedno za drugo, MINI servis napravljen je za vaš MINI. Nudimo različite usluge kao što su MINI Service Inclusive i MINI Value Service kako bismo osigurali da svi kilometri pred nama budu bezbrižni – bez obzira na model MINI-ja koji vozite. Jer, niko ne poznaje vaš MINI bolje od naših servisera. Oni su uvek tu da vam pomognu da pronađete pravo rešenje za svaku situaciju. Budite sigurni da će vaš MINI dobiti uslugu najvišeg ustandarda – i MINI originalne delove zbog kojih ostaje 100% MINI.

MINI SERVIS.

HAJDE DA PODMLADIMO VAŠ MINI.

Što se toće vašeg MINI ljubimca, tu smo za sve vaše zahteve uz širok spektar usluga po meri koje dodatno unapređuju jedinstveno MINI iskustvo u vožnji. Potrudićemo se da se uvek osećate bezbrižno. Zato zakažite termin već danas i pridružite se MINI porodici. Jedva čekamo da vas upoznamo.

Mini Servis – model Clubman ulazi u servisni prostor Mini Servis – model Clubman ulazi u servisni prostor

MINI SERVIS INCLUSIVE.

U OVOJ PORODICI, DODATNA BRIGA NE KOŠTA DODATNO.

Pažnja je tek jedna od mnogih prednosti koja čeka vas i vaš MINI kada postanete deo ove porodice. Uz MINI Service Inclusive, možete se oprostiti od neočekivanih troškova i bezbrižno krenuti na put. Platite samo jednom i uživajte u pokriću za sve moguće usluge. Vaš MINI je u najboljim rukama – kod MINI servisnih partnera širom sveta. U slučaju da poželite još više, MINI Service Inclusive Plus pokriva sve te dodatne usluge, uključujući i potrošni materijal u periodu koji izaberete.

MINI Servis - service inclusive MINI Servis - service inclusive
MINI Servis - MINI sa troja vrata ulazi u servis MINI Servis - MINI sa troja vrata ulazi u servis

MINI VALUE SERVIS.

KOD NAS SVE POSTAJE JOŠ BOLJE S GODINAMA.

Usluga MINI Value Service donosi vrhunsku negu i tokom dužeg perioda korišćenja vozila. Postanite deo ove porodice i uživajte u čitavom nizu Premium usluga za bilo koji MINI stariji od 5 godina – po atraktivnim i transparentnim cenama. Posle toliko zajedničkih avantura, pružite svom MINI-ju ljubav i negu koju zaslužuje.

MINI Servis - usluga mini value MINI Servis - usluga mini value

USLUGA MINI VALUE SERVIS: ZA BILO KOJI MINI STARIJI OD 5 GODINA.

Vi i vaš MINI ste deo ove porodice na dugi niz godina. Ako je vaš MINI stariji od pet godina, usluga MINI Value Servis donosi čitav niz servisnih i drugih usluga koje savršeno odgovaraju vašim potrebama.

  • Skrojene za svaku potrebu i svaki MINI model.
  • Premium usluge za osnovne stvari kao što su ulje, filteri, kočnice i još mnogo toga.
  • Uživajte u atraktivnoj i transparentnoj all-inclusive ceni i dodatnim
    pogodnostima.
  • Čuvajte vaš original: za popravke koristite originalne MINI delove.


MINI Servis - pogled na prirodu MINI Servis - pogled na prirodu
MINI Servis - serviser ispred modela clubman MINI Servis - serviser ispred modela clubman

MINI PRODUŽENA GARANCIJA.

OVA PORODICA KAŽE - OSTANIMO ZAJEDNO.

Avanturistički duh podrazumeva da nikad zaista ne znate kakva vrsta uzbuđenja čeka vas i vaš novi MINI na putu. Želimo da u potpunosti uživate u svakom zajedničkom minutu i zato je vaš automobil pokriven MINI garancijom tokom prva 24 meseca. Međutim, znamo i da je ljubav između MINI-ja i vozača dugotrajna, te garanciju možete odmah produžiti i to do pet godina uz manju dodatnu naknadu. To znači da se za eventualne kvarove može pobrinuti bilo koji MINI servisni partner – širom sveta i bez dodatnih troškova.

MINI Servis - mini produžena garancija MINI Servis - mini produžena garancija