MINI 5-door Hatch side view
MINI Hatch Sa Petora Vrata
MINI CLUBMAN
MINI  Hatch sa 5-vrata – izgled prednje strane – plavi i beli MINI  Hatch sa 5-vrata – izgled prednje strane – plavi i beli

MINI HATCH 5-VRATA

od € 22.000

luggage-l
278 - 941 litara prtljažnog prostora 278 - 941 maks. prtljažni prostor
power
75 PS (55 kW) - 178 PS (131 kW) 75 PS (55 kW) - 178 PS (131 kW)
luggage-l
278 - 941 litara prtljažnog prostora 278 - 941 maks. prtljažni prostor
power
75 PS (55 kW) - 178 PS (131 kW) 75 PS (55 kW) - 178 PS (131 kW)
MINI 5 Hatch 5-vrata – prednja strana –  plavi i beli

SVE ONO ZBOG ČEGA VOLITE MINI I JOŠ VIŠE OD TOGA

Suština je u dobijanju maksimuma iz vašeg MINI-ja. Sa više prostora za putnike i prtljag, vaš pouzdani MINI Hatch sa 5-vrata omogućava vam da u njega unesete više ali i da iz njega dobijete više. I to sve uz zadovoljstvo energične vožnje i upravljanja po kojima je MINI poznat.Nisko težište i kompaktne dimenzije čine ga savršenim u savladavanju uskih kolovoznih traka i tesnih parking mesta. Sa širokim rasponom dostupnih opcija možete još više da ga prilagodite sebi, da mu date vaš lični pečat. Individualac koji nudi maksimalno uzbuđenje u vožnji. To je zapravo ono što najviše volite kod MINI-ja. Između ostalog.
MINI Hatch 5-vrata-zadnji prostor-punjenje

VIŠE MESTA ZA VEĆE POTREBE

Kreativna iskorišćenost prostora je u osnovi MINI filozofije. Svojim revolucionarnim dizajnom, naš kompaktni, ali iznenađujuće prostrani Hatch sa 5-vrata daje vam opcije koje odgovaraju vašem ličnom stilu i svakoj prilici. Za udobno smeštena tri putnika na zadnjem sedištu, pruža više prostora za glavu, noge i omogućava im da sede opušteno.

KREATIVNA ISKORIŠĆENOST PROSTORA

0

litara

Prostor je od suštinske važnosti. Ako spustite podeljena zadnja sedišta 60/40, dobićete više prostora za svoje potrebe sa čak 941 litrom prtljažnog prostora - omogućavajući vam da ponesete gotovo sve sa sobom.

UČINITE GA VAŠIM

turntable

Postoji mogućnost da odeđene kombinacije i konfiguracije nisu dostupne na našem tržištu. Za više informacija kontaktirajte MINI prodavca.

IZGLED UNUTRAŠNJOSTI 360 stepeni

MINI HATCH sa 5-vrata-enterijer-360 stepeni MINI HATCH sa 5-vrata-enterijer-360 stepeni

DETALJNE KARAKTERISITKE

AKTUELNI SPECIJAL.

MINI Hatch sa 5-vrata – specijalne – edicije

UPOZNAJTE SE S MINI RESOLUTE EDICIJOM.

NEODOLJIVOG IZGLEDA

Dinamične linije i oštar, čist stil u kombinaciji sa širokom linijom i isturenim točkovima ,daju MINI 5-vrata, utegnut, atletski izgled. Karakteristična svetla savršeno se dopunjavaju sa novim upadljivim bočnim LED indikatorima. Opcione ručke na vratima, poklopac za gorivo i drugi novi dizajnerski detalji u elegantnoj Piano Black boji daju MINI 5-vrata izgled koji ga još više čini posebnim. Novi asortiman jedinstvenih aluminijumskih felni savršeno zaokružuje celinu.

PRONAĐITE DODATNU OPREMU BAŠ ZA VAS

MINI Hatch 5-vrata – unutrašnjost - dodatna oprema

Lakše nego što mislite.

Savladajte lako svaku krivinu.

sa MINI Select Financing.
MINI Hatch 5-vrata – plavi i beli – izgled spreda

SLEDEĆI KORACI

MINI 5-door Hatch side view
MINI Hatch Sa Petora Vrata
MINI CLUBMAN