Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

MINI Hatch Sa Troja Vrata
MINI Hatch Sa Troja Vrata
MINI Hatch Sa Petora Vrata
MINI CABRIO
MINI CLUBMAN
MINI Countryman side view
MINI COUNTRYMAN

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
THE ALL ELECTRIC MINI THE ALL ELECTRIC MINI

POTPUNO ELEKTRIČNI MINI.*

NABIJEN STRAŠĆU.

Prigrlite neočekivano. Doživite novo uživanje. Prvi potpuno električni MINI najavljuje visokonaponski evolutivni korak koji stapa MINI osećaj karting vožnje i slavni dizajn sa odlučnom održivošću. Čuvena agilnost i ubrzanje ostaju isti. A to je i dalje onaj isti stav koji afirmiše život, stav koji volite. Ali i još mnogo toga. To je MINI u svom najintenzivnijem izdanju – donosi vam snagu na potpuno novom nivou. Priključite se na novi urbani električni stil života.
POTPUNO ELEKTRIČNI MINI – Naručite unapred MINI ELECTRIC

BUDITE MEĐU PRVIMA.

POTPUNO ELEKTRIČNI MINI – pogled otpozadi – ubrzanje POTPUNO ELEKTRIČNI MINI – pogled otpozadi – ubrzanje

ELEKTRIFIKUJUĆI. PO DIZAJNU.

Otvorivši novo poglavlje u našoj istoriji, prvi potpuno električni MINI kombinuje MINI inventivni duh, kreativnu upotrebu prostora i slavni dizajn. Njegova moderna estetika stapa aerodinamične linije sa osobenim detaljima. Samopouzdan je, a opet šarmantan – zbog čega je savršen izbor za nekonvencionalne vozače. Štaviše, dostupna su četiri nivoa dodatne opreme, tako da imate mnogo uzbudljivih načina da individualizujete svoj potpuno električni MINI spolja i iznutra. Stvorite sebi novi put – mogućnosti dovode do naelektrisanja.
POTPUNO ELEKTRIČNI MINI – pogled sa strane – nula emisija POTPUNO ELEKTRIČNI MINI – pogled sa strane – nula emisija
POTPUNO ELEKTRIČNI MINI – pogled sa strane – ulična scena POTPUNO ELEKTRIČNI MINI – pogled sa strane – ulična scena

KAKO ELEKTRIČNA VOŽNJA ISPUNJAVA OBEĆANO.

Uzeli smo osobeni MINI stil i osećaj karting vožnje i tome dodali progresivno novu dimenziju – elektrifikujuću vožnju. Doživite novo urbano9 samopouzdanje i spokoj u saznanju da ne samo što doprinosite tome da putevi budu tiši, a vazduh koji udišemo čistiji – već je gotovo i sa vašim posetama benzinskim pumpama. Osetite snagu u tome što možete zgodno puniti svoju bateriju gotovo svugde – kod kuće, na poslu ili dok uživate u večeri u gradu. Budite bogatiji sa saznanjem da menjate stvari - i omogućavate lepši urbani život.
POTPUNO ELEKTRIČNI MINI POTPUNO ELEKTRIČNI MINI
POTPUNO ELEKTRIČNI MINI – Naručite unapred MINI ELECTRIC

BUDITE MEĐU PRVIMA.

MINI Hatch Sa Troja Vrata
MINI Hatch Sa Troja Vrata
MINI Hatch Sa Petora Vrata
MINI CABRIO
MINI CLUBMAN
MINI Countryman side view
MINI COUNTRYMAN