MINI KARIJERA

nije potrebno pošto je to samo element pozadine koji treba da privuče pogled
nije potrebno pošto je to samo element pozadine koji treba da privuče pogled

Snaga za vašu budućnost.

Želite li da se pridružite najboljima u automobilskoj industriji? Mi tražimo sjajne ljude za ogroman broj radnih mesta širom prestižne BMW grupe, od pripravnika i diplomaca do iskusnih profesionalaca. Zauzvrat, nudimo priliku da radite za sve veći globalni brend, sa briljantnim pogodnostima i zajamčenom uzbudljivom budućnošću.

Karijera u sedištu kompanije.

Informacione tehnologije.

IT je pogonska snaga koja stoji iza gotovo svih inovacija u vozilima. Ona je ujedno od suštinske važnosti za naše poslovne procese. Otkrijte uzbudljive mogućnosti unutar automobilske i korporativne IT, bez obzira na to da li programirate interfejse između čoveka i mašine, ili stvarate platforme optimalno prilagođene kupcima.

 

Inženjering.

Razvijajte budućnost automobilske industrije. Naši inženjeri ispituju svaku komponentu vozila, tako da su svaka nova kola inteligentnija, sa efikasnijom potrošnjom goriva, i zabavnije ih je voziti nego prethodna. Oni ujedno rade na poboljšanju naših proizvodnih procesa, od pogona za presovanje lima. preko izrade karoserije i farbanja do završne montaže.

 

Proizvodnja.

Svakog dana, naš proizvodni tim demonstrira inteligentno umrežavanje znanja, čak i među različitim fabrikama. Radite na prilagođavanju proizvodnje svakog vozila, razvoju sistema, ili se priključite kao tehničar održavanja kako bi naše mašine nesmetano radile.

 

Druge mogućnosti.

Toliko je mnogo usluga potrebno pružiti pre nego što kupac sedne za volan divnog novog MINI-ja. Od istraživanja i razvoja, preko marketinga i finansijskih usluga, ogroman broj radnih mesta čeka na pravu osobu. Da lis te to možda vi?

 

nije potrebno pošto je to samo element pozadine koji treba da privuče pogled
Rad u prodavnici.

MINI prodavci i prodavačice. Kao ambasadori našeg brenda, imate zadatak da moguće kupce preobratite u prave obožavaoce MINI vozila. Za savršen kupčev doživljaj, oslanjamo se na vas kako biste se postarali za to da interno upravljanje bude efikasno, pregovori o prodaji nesmetani, te da kupci imaju osećaj da se o njima brinemo i posle prodaje. Pronađite posao kod svog lokalnog MINI prodavca, i priključite nam se na putu u uzbudljivu budućnost.