dam Image

Servisna kompetentnost

Zašto ovlašćeni servis?

SERVIS OD A-Š

ZATO ŠTO VOLITE SVOJ MINI KAO I MI.

SERVIS OD A-Š.

Obezbedićemo vama i vašem MINI-ju sve što bi moglo da vam zatreba. Naši specijalno obučeni tehničari poznaju vaš MINI kao sebe same i koriste najsavremeniju radioničku tehnologiju. Oni svaki zadatak obavljaju brzo i pouzdano po najvišim standardima. Korišćenjem originalnih MINI delova obezbeđujemo da vaš MINI ostane 100% MINI.

MINI MISLI UNAPRED.

SERVIS ZASNOVAN NA STANJU.

Zahvaljujući našem inteligentnom sistemu održavanja u kolima po imenu Servis zasnovan na stanju (CBS), vaš MINI i sam zna tačno kada i kakav servis mu sleduje. To štedi i vreme i novac.

dam Image

MINI TELEUSLUGE.

UVEK UZ VAS: ALI SAMO AKO VI TO ŽELITE. Da li ste spremni za još veću bezbednost, udobnost i samostalnost? Doživite više udobnosti i bezbednosti pomoću "Naprednog hitnog poziva" i funkcija "MINI Teleusluga". Gde god da ste, mi smo kraj vas. "Napredni hitni poziv" znači da će vam pomoć biti pri ruci brže u slučaju nesreće. "MINI Teleusluge" znače da mali kvar može da se eliminiše sa lakoćom korišćenjem daljinskog pristupa. Ako to nije moguće, Poziv "MINI Telesusluga" u vezi sa kvarom pruža jednostavnu podršku. Vaš MINI će sam znati kada mu je potrebno održavanje ili sledeći servis. Podsetiće vas na zakazano servisiranje, tako da treba da se fokusirate samo na jedno: na zabavu u vožnji vašeg MINI-ja.

NEKA OSTANE MINI.

ORIGINALNI MINI DELOVI.

Preciznost i do najmanje pojedinosti: originalni MINI delovi se savršeno uklapaju u vaše vozilo, tako da obezbeđuju najbolje performanse – sada i kasnije na putu. Oni su proizvedeni po rigoroznim MINI standardima kvaliteta i podržani dvogodišnjom garancijom.

JASNO I JEDNOSTAVNO.

MINI ORIGINAL MOTORNO ULJE

MINI ORIGINAL.

MINI ORIGINAL MOTORNO ULJE.

MINI Original motorno ulje zajedno sa MINI motorima i servisnom ekspertizom isključivo se mogu nabaviti kod MINI Partnera. Nova generacija motornog ulja savršeno odgovara MINI-jevim Twin Power Turbo motorima. Razvijeno posebno za MINI i testirano kod MINI-ja. Poboljšana viskoznost daje bolji hladni start motora i dosledne performanse. Tehnologija aktivnog čišćenja čuvaju fabričku čistoću motora koliko je moguće. Zaštita od korozije i habanja obezbeđuje trajnost motora. Minimalizovana brzina isparavanja smanjuje potrošnju ulja. Smanjeno trenje štedi gorivo i do 3%.