dam Image

SKROJENO PREMA VAŠIM POTREBAMA

Budite bez brige sa našim individualno skrojenim MINI servisnim paketima -bez obzira na to da li je vaš MINI nov ili malo stariji. Maksimalni kvalitet, zadržavanje vrednosti i strast naši su vrhunski prioriteti. Uvek po transparentnim i predvidivim cenama.

Servisni programi.

MINI SERVICE INCLUSIVE

BEZ BRIGE OD SAMOG POČETKA.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Sa MINI Service Inclusive paketom možete da uživate u svom MINI-ju u potpunosti. Sada i u periodu koji odaberete, ne morate da utrošite ni trenutak na razmišljanje o trošku održavanja, inspekcije ili habanja i trošenja. Sa MINI Service Inclusive paketom, taj rad je pokriven – uključujući originalne MINI delove.

MINI Service Inclusive Plus

UKLJUČENI SVI SERVISI I POPRAVKE USLED HABANJA I TROŠENJA.

MINI Service Inclusive Plus.

Sa MINI Service Inclusive Plus paketom, imaćete pravo na sve servise i popravke usled habanja i trošenja u okviru relevantnog paketa – bez obzira na to koliko često morate da ih koristite u dogovorenom periodu ili kilometraži (u zavisnosti od toga šta prvo istekne), pod uslovom da potrebu za servisiranjem signalizira automatski inteligentni sistem održavanja vašeg MINI-ja, Servis zasnovan na stanju. Svi potrebni originalni MINI delovi takođe su obuhvaćeni, kao i originalno MINI motorno ulje.​

dam Image

MINI VREDNOSNI SERVIS.

ORIGINALAN DO NAJSITNIJEG DETALJA. MINI vrednosni servis nudi odlični MINI servisni kvalitet po privlačnim paušalnim cenama za vlasnike MINI vozila stara najmanje četiri godine. To podrazumeva 100 % servisne ekspertize, originalne MINI delove i najnovije MINI servisne tehnologije. Obezbeđuje zadržavanje vrednosti i čisto zadovoljstvo u vožnji u isto vreme.